A'dan Z'ye Pick-Up - Kaltak Kalkanı (Bitch Shield)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
6
    Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kaltak kalkanının ne olduğunu detaylı bir şekilde anlatacağım.

    Kadınlar cinselliğe erişme konusunda aşırı güçlülerdir. Bir kadın istese günde 5 erkekle seks yapabilir böyle bir gücü var ancak bu kullanışsızdır çünkü kadının cinselliği üzerinde her zaman toplumsal bir baskı vardır. Kadın cinselliği kolayca ve herkese sunarsa adı çıkacaktır ve dışlanmaya başlayarak sosyal statüsünü kaybedecektir. Ayrıca kolay olan kadına erkekler çok fazla saygı duymazlar. O yüzden hiç bir kadın basit olmak istemez ve kolayca elde edilmiş hissetmek istemez.

    Biz erkekler ise kolayca elde etmek isteriz çünkü evrimsel stresimiz dölümüzü aktarma kaygısı üzerine kuruludur. Bu görevi yerine getiremeyen erkeklerin nesli aktarılamadı bu açıdan cinselliğe erişebilmek bir erkek için içgüdüsel seviyede aşırı önemlidir. Buna erişememek ise çeşitli psikolojik problemlere yol açacaktır.

  • Kaltak kalkanı ayrıca en seksi giyinmiş kadınlarda daha yüksektir. Özellikle dar bir bluz ve göğüsler aşırı belirgin, mini etek ve topuklu giymiş, tüm ilginin kendisinde olduğunu bilen suratı soğuk kaltak yüzü(cold bitchy face) olan kadınlar da aşırıdır. Etrafa küçümseyerek bakan ve cinselliğinin değerinin , onun içine girmek isteyen erkek sayısının farkında olan kadınlar da kalkan yüksektir. Yaklaşan ezik erkeği yakacak ve toz duman edecektir. Tüm silahlarıyla bir kadının karşınızda oluşudur bu. Ondan korkarsanız ve çekinirseniz kaybedersiniz sadece sizin de değerli olduğunuzu anladığında neşeli sıcak bir kadına dönüşür, eğer değersizseniz size ağır siktiri basan duygusuz ve acımasız bir kadın olur.
    Kadınlar genel olarak basit olmak istemediğinden buna karşı bir içgüdüsel savunma sahibi olmuşlardır. O yüzden kadınlar çoğu zaman değerini tam bilmediği veya değersiz gördüğü erkeğe karşı sert bir kalkana sahiptirler direkt kabaca reddederler. Erkek özellikle aşırı ilgi ve bazen de cinsel ilgi gösterdiğinde kadının kalkanı aktif olur ve siktiri basar. Orospuluk kadın için en aşağı statüdür asla o statü de anılmak ve bilinmek istemezler. O yüzden diğer kadınlar sürekli bir diğerine kolay kadın orospu kadın iftirası atar. Ayrıca kolay kadın ithamı erkeklerde babalık şüphesini tetikler. Bir kadının güvenilmez diye adı çıktıysa erkekler onunla zaman geçirmek ve onu eş statüsüne çıkarmak istemeyecektirler. İlişki sadece tek gecelik ilişki  noktasında kalacak anca düşük değerli bir erkekle uzun ilişki kuracaktır. Erkekler yatırım yapacakları kadın konusunda hassastırlar ve kaltak kalkanı da bu hassasiyetin içgüdüsel yansımasıdır. Kadınlar özellikle uzun ilişki istedikleri erkekleri biraz bekletir ki orospu olarak görmesin düzgün iyi sadık olarak görülsün diye.

    Bir çok zaman kadın sadece seks için gelmediğinizi de bilmek ister yani onun karakterine dair bazı şeylere dikkat ettiğinizi bilmek görmek ister. Zaten siz değerli ve seks hayatı olan adamsanız abazan gibi davranmazsınız biraz daha havalı ve kendinden emin durursunuz.
Çoğu erkeğin en büyük hatası da kadına sadece görünüşünden etkilendiğini ötesiyle ilgilenmediğini belli etmektir. Bu ciddi bir hatadır özellikle de kadından daha yüksek değere sahip değilseniz. Direkt olarak size olan ilgisini yitirir.

    Kaltak kalkanına takılmamanın yolları iyi bir güven oluşturmak ve kadının karakteriyle de ilgilendiğinizi belli etmektir. Bazen fazla hızlı olduğunda kadın kendini basit ve kolay bir orospu gibi hissedecektir o an durup onunla konuşmalısınız rahatlamasını sağlamalısınız. Kadına içgüdüleri dikkat etmesi gerektiğini çünkü kolay seksin erkeği zor elde tuttuğunu söylüyor. Kadın sizin onun basit ve kolay bir orospu olmadığını düşünmenizi istiyor. seksten sonra da ortalıktan yok olmayacağınızı bilmek istiyor eğer yok olursanız kadın kullanılmış ve değersiz hissedecektir. Dölü almış ancak kendisiyle zaman geçirmesini sağlayamamış görevinde başarısız olmuş demektir. İçgüdüleri ona kaybeden olduğunu söyleyecek ve huzursuzlaşacaktır.

    Kaltak kalkanını en çok; "ilk kez sokakta tanıştığım birisine numaramı veriyorum" , "ilk kez internetten tanıştığım birine numaramı veriyorum ve buluşuyorum" "ilk kez tinderdan birisiyle buluştum" diyerek kendisi hakkında iyi düşünmenizi ve sizin özel olduğunuzu düşünmesini isteyecektir. Kadın çok hızlısın bence çok erken, yavaş gidelim, ben kötü hissettim  demesi de kalkana takıldığınızı gösteri. Çoğu zaman bunlar yalan. Kadın sadece kolay bir orospu gibi hissetmek istemiyor o his kötü. Evet kadın sekste adi değersiz bir orospu gibi hissetmek isteyebilir ama bu %98 zamanda geçerli değil o yüzden buradan genelleme yaparak yola çıkmayın. Sekste aşağılanmaktan zevk alabilir ama bu normal zamanda olacak diye bir şey yok bu geçerli değil. Yani kadına ucuz ve değersiz bir orospu gibi davranmayın eğer henüz yatmadıysanız. Yattıktan sonra da bence davranmayın çünkü psikolojik olarak kötü etkileniyorlar ve deneyimden pişman oluyorlar.

    Bazen de tanışma ortamınız kadına basit hissettirdiği için size cevap vermez veya engeller. Sokakta alınan numaraların çoğunun çöp olmasının iki sebebi var. Birincisi değer gösterecek zaman olmaması ikincisi ise kadının kendini basit hissetmesi yani kolayca numara vermesi ve daha sonra bunu düşündüğünde pişman olması. Tinder ve online da tanışmakla da ilgili aynı sorun var. Kadın kendisini basit hissedebilir. çoğu zaman kadın tanıştığınız ortama göre kendini basit ve değersiz kolay hissedebilir. O yüzden konfor oyununda da iyi olmalısınız.

    Kaltak kalkanının farkında olun ve kadınla empati kurduğunuzu onu yargılamadığınızı bazı şeylerin normal olduğunu söyleyin. Kadının üzerinden kaltak kalkanı kalksın ki size daha rahat ve samimi davranabilsin.

    En önemli "sekse layık olma kuralı" ise "yargılamamaktır" eğer kadını yargılıyorsanız ve kadın bunu hissediyorsa sizinle yatmaz. O yüzden kadını yargılamayın ve size açılmasını rahatlamasını kadın ihtiyaçları ve cinselliğine saygı duyduğunuzu belirtin. 

    Kadına amacınızın sadece seks olduğunu da çoğu zaman hissettirmeyin. Kadın bunun farkında zaten ama sözel olarak söylemeyin. Söyleyecekseniz de sadece seks değil bir çok şeyin ufak parçası olarak seks olduğunu söyleyin. Sonra kaltak kalkanına takılıp gümlersiniz ve ben nerede hata yaptım diye düşünür durursunuz.

    Kadınların son dakika muhalefeti de bir çeşit kaltak kalkanıdır. İlk sekste asla kolayca almaz içine sizi ve uğraştırır. İyi hissetmek ve bunun korkulmayacak bir şey olduğunu bilmek ister. Eğer iyi güven vermişseniz ve değerinizden eminse seks olur yoksa yatakta yarı çıplaktan öteye geçemezsiniz. 

Kaltak kalkanının ilacı güven ve yüksek değerdir, empati ve yargılamamaktır.

Yorum Gönder

6Yorumlar

  1. Aslında burda biyolojik nedenlerin temeline gitmek lazım.Freud'un da dediği gibi aslında bizi arzularımız yönetir, Schopanhaurde bu istenç şeklindedir ve Nietzschede de.Schopanhauer insanların diğer canlılarda olduğu gibi emelinin genini olabildiğince aktarıp türünü korumak olduğunu söyler ve yalnızca bireysel değil toplu bi bilinç gibi işlediğini söyler her şeyin.Hatta bu uğurda yapılan eylemin kutsallığının gerekirse ölümle sonuçlanabilecek dahi olsa insanlar tarafından nasıl göründüğünü imkansız aşkı konu alan oyunlara giden insanların tepkilerini göstererek örneklendirir.Yani önemli olan o kişinin ne kadar yaşayıp yaşamayacağı değil genini aktarıp aktaramayacağıdır.İşte bu noktada Nietzsche der ki vasata alışmış ve gelenekle seçilim şartlarını istediği gibi değerlendiremeden yapan bir toplum bunu yapacağına hiç yapmasa, yok olsa yeğdir der.Bu noktadan sonra da Freud'a bakmak lazım.Freud insanların bu yaptıkları şeylerin temel nedenini arzuya indirger ve buna libido der, herşeyi kapsayan bir biçime sokarak.İşte bu libido konusunda kadınların 6 da 1'i kadarız ve dolayısıyla cinsel seçilimde bu istekle başetmek imkansız, dolayısıyla seçilimi kadın belirler ve bu onun için kutsaldır,Aynı zamanda bu bir süreç ve öldükten sonrası için de önemli bişey olacağından toplumsal normları bu ilgi belirler.Yani kadınlar medeniyeti ve yaşanabilirliği bu uğurda getirirler.Erkeğin hükmediyo ya da kendi sistemini dayatıyo görüşü bir çeşit yanılgı çünkü bu bir çeşit görünmez anlaşma, ama tabi bazı toplumlarda bu anlaşmaya bağlı konforu seven ve kendini zorlamaktan korkma adına olayı kendi lehine esnetip kadını da bu ezbere alıştıran vasat toplumlar olabilir.Sonuç olarak olaya şöyle bakmak lazım kadınların davranışları hep bu uğurda yani iyi genin oluşmasını sağlayacak ortamı oluşturma ve bunu o günün şartlarına göre uyum sağlayacak şekle getirme toplumu da o şartlara uygun olanı seçtirmeye odaklıdır.İşte bu noktada yapılabilecek şey kadınların dolayısıyla toplumun dejenere olmadan yani gerçeklikten kopmadan günümüz şartları nedenli esnekliğe alışması kafada bunu halletmiş olması lazım.Örneğin kondom gibi bir icad var ve bunun yüzde yüz koruyanı çıkacak piyasaya veya eğlenmek için sevişmenin toplumu ya da o ''asıl'' çocuk yapmak istenilen kişiyi bulana kadar insanları bozmadığı gene bi kültür ve medeniyetin oluştuğu örneklere bakarsak bunun olabileceğinin farkına varılması lazım.Yoksa bu iş manipülasyon.Yani empati kurarsak farklı bi şekilde kendine yapılmasını istemeyeceğin bi şeyi başkasına yapmak ve işin içinde istemeden yapacağın bir şey olacağı zaman bunu çok iyi çalışıp yapmazsan gerçekçi olmayacağından riskli de aynı zamanda, ama diyosan ki siktir et bu dediğim ortamı oluşturacak bi altyapıyı oluşturmak ya da o kafadakileri bulmak yerine bunu böyle düşünmeyenleri kandır ve bunu iste az da ''kötü çocuk'' ol diyosan o ayrı tabi :D ki bu da ergen filmlerindeki kötü çocuk tiplemesi tam olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyon amk? Cahil gibi konuşmak istemem ama mantık girerse yaşam biter. Bu kadar derin düşünmen sana bir fayda sağlamaz.

      Sil
    2. Özetliyim senin için.Mel Gibson'un başrolünü oynadığı bi film vardır kadınlar ne ister diye.Orda Mel gibson ''alfa'' diye tabir edilen bi erkeği oynar ve bu herif bi striptiz klübünde büyümüştür annesi yüzünden.Bu herife işteki rütbesinden dolayı da iyi davranılır ve hafif jerk bi elemandır, sonra bunu elektrik çarpar ve birden kadınların iç sesini duyduğu bi yetenek kazanır.Eleman anlar ki yakınındaki bu karılar bunu idare ediyolar ama aslında hiç hoşlanmıyolar.Zamanla bu, deneye yanıla kadınların iç sesini dinleye dinleye hoşlanılan bi herif olmaya başlar herkes tarafından.Yani anlayacağın kadınların da ''kadın ruhundan anlayan'' diye dedikleri, empati kuvveti yüksek ve işin doğasını özünü bilen biri olunursa bu tarz ezberlere gerek de kalmaz.Çünkü çok fazla değişken var her durum için geçerli olan.Dolayısıyla bunlar biyolojik olarak şöyleymiş dolayısıyla şunu bunu böyle yapmalı her zaman için demektense o biyolojik durumu nedeniyle iyi kavrayıp anlamak ve çok değişkenli durumlarda bu bakış açısıyla kendi bildiğini okumak daha sağlıklı olucaktır.

      Sil
    3. O filmde duyarlı, empatik davranarak yanlış yapıyor aslında. O hareketlere doğru mu diyorsun ?

      Sil
    4. Filmleri geç. Gercege bak. Sen kadina kukla olursan sana saygı duymaz hemen sepetlemek için vahane üretir. Kontrol sende olacak onda degil. Filmdeki karakter kadinlarin tam istedigini yapmaya çalısarak kisiliginden taviz veriyor basit bir erkek kadinin her dedigini yapar. Filmde degil de gercek hayatta bunu yaptiğında ilk firsatta boynuzu yiyorsun .

      Sil
    5. Film romantik ve genel anlamda çıktığı zaman nedeniyle modern görüşlerin baskın olduğu bi film.Genel olarak bakıldığında kadınların istediği ''beta'' olan gibi algılanabiliyo isteklerine, arzularına bakılırsa.Senin burda kadınların istediğini yapmak derken ki kast ettiğin dışından söyledikleri.Bu filmde gerçeğe uygun veya kadınların aslında kafalarının içinde neyi arzulayıp istedikleriyle alakalı güzel çıkarımlar var.Kadınların kendilerine kukla olanı arzulayıp bu tiplerin onların nefesini keseceği algısı olayı çarpıtmak olur.Filmle gerçek hayat ayrımını birinde olağanüstü bi durumla içgeçirmelerin duyulabilmesi, diğerinde ağızdan çıkanların sadece duyulabilmesi durumu ortaya koyuyo zaten.Ne kadar kurgu da olsa sonuçta konusunu insandan alan bi film yani farklı fizik kanunlarının olduğu farklı bi evreni anlatmıyo.

      Sil
Yorum Gönder