Kadınlar Senin Aynandır

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
    Kadınlar bir erkeğin çekiciliğini ve kim olduğunu görmesi açısından bir aynadır. Kadınlar kim olduğuna, nasıl davrandığına ve ne yaptığına göre sana reaksiyon verecektir. Bu ise ortalamada kendini görmeni sağlayacaktır.

    Kadınlar çekici erkeğe reaksiyonlar verirler ve itici erkeğe de reaksiyonlar verirler. Bu pozitif kutuptan negatif kutuba doğru bir reaksiyondur erkeğine göre değişen. Sizin yapmanız gereken genel ortalama aldığınız tepkileri incelemektir. Bir kadının size bayılmasıyla size siktir çekmesi bu ortalama açısından önemsizdir. İstisnalar olsa da kaide bozulmaz siz çoğu kadından negatif bir geri bildirim alıyorsanız ciddi sorunlarınız var demektir.




    Erkeklerin çoğu kadınları suçlar çünkü kadınların kaba ve kötü davranışlarına mazur kalırlar, kadınların benim soğuk kalpsiz orospu dediğim yönlerine maruz kalmalarındandır. Bu size karşı aslında iyi bir şeydir çünkü yanlış giden bir şeylerin olduğunu fark etmeniz gerekiyordur.

    Ben kadınlardan her türlü tepkiyi aldım. İyileri de en kötüleri de ama ortalama tepki yıllar içerisinde gelişti bu ise benim gelişimimle doğru orantılıydı. Kadınlar acımasızdır ve çekicilik konusunda beden dilleri dürüsttür. Bu oyunun doğal kurallarıdır herkesin anlaması gereken.

    Kadınların sizin aynanız olması bazı şeyleri hızlı anlayıp düzeltmenizi sağlayabilir. İletişim problemlerinizi ve karizma eksikliğinizi kolayca giderebilirsiniz.

    Ayrıca sizin ne tip adam olduğunuza göre kadınlar seksi size sunup sunmamaya da karar verir. Şimdi efendi ve ciddi ilişki tipleyen bir tipseniz kadın size melek gibi görünecektir ve asla cinsellik adına bir şey masaya gelmeyecektir ama aynı kadın daha çekici ve erkeksi birisine karşı farklı davranacaktır. Ona cinsel yönünü gösterecek ve fantezilerinden bile bahsedecektir. Bu ise aynı kadının farklı iki erkeğe uyguladığı çifte standarttır. Tıpkı erkeklerin melek ve şeytanları gibi kadınlarında kocaları ve sevgilileri vardır.

    Kadınlar efendi adama veya çekiciliği daha az olan ama güvenilir adama cinsel yönlerini göstermezler çünkü bu erkekler cinselliği yargılarlar ve kadının böyle bir imajda olmasını kabul edemezler. Kadın orospu gibi görünür gözlerine ve tiksinirler. Kadını yargılayıp onu insan yerine koymazlar. Efendi erkeklerin seksle olan korku dolu gerilimli anlayışlarından kaynaklı kadınlar temkinlidir. Kadın cinselliğini yargılayan ve baskılayanlarla seks yapmazlar. Çoğu erkekte kadınları yargılamaktan başka bişey yapmaz ve onların cinsellikleri üzerinde toplumsal baskı kurar. Aynısını diğer kadınlarda rekabeti eleme amaçlı yaparlar yani veren kadın kolay kadındır ve orospudur imajını erkek beynine pompalarlar.

    Bu çifte standartlar kadınların da çifte standart uygulamasına neden olur. Kadınlar da efendi ve çapsız , karizmadan yoksun sefillere seks namına bir şey sunmaz. Onların kankası olur, kız kardeşi olur hatta bazen sevgilisi olur ama sevgili olduğunda bile seksi hep minimum düzeyde tutar halbuki maksimum ilgi alırken.

    O yüzden öncelikle kafanızdan seksi yargılamayı, kadının geçmişiyle uğraşmayı ve boş işleri bırakın. Kadın cinselliğini normal ve olağan görmeye başlayın. Bir erkek olarak kendi seks ihtiyacınızı da normal görün yoksa içgüdülerinizle mantığınız çelişecek patolojik vaka haline geleceksiniz.

    Ben her zaman kendi cinsel isteklerimi normal görürüm. Ben basit bir adamım ve seks yapmak istiyorum bu ise doğal. Ahlak dışı değil ve insan doğasının bir parçası. Bu yüzden de kadınlara her zaman cinsel amaçlarla yaklaşırım ama bunun bir dozajı vardır. Maskülen yönlerim femineni arar ve kadında istediğim şeyler iyi muhabbet, güzel zaman ve tutku dolu sekstir. Bunu söylemekten utanmam ve kendi cinsel isteklerimden korkmam. Kadın ise bunu kabul etmez benim cinsel yönümü görmezden gelirse bende onu defterden silerim.

    Ben arkadaş olunacak ve omzunda ağlanacak adam değilim, evlilik için kredi çekecek adam değilim, uzun ilişkilerin adamı değilim, ne olduğum merhaba dediğim anda bellidir ve ne istediğim. Ben basit adamım kendi sikinin peşinde koşan ve bundan utanmayan, toplumun tüm negatif yargılarını sallamayan ama ben bir abazan değilim çünkü standartlarım var ve kendimi geliştiriyorum. Abazalar kalitesiz ve aptal adamlardır piyasada bol bulunan.

    Kadınlarda benim aynamdır ve onlarda cinsel yönü harekete geçiririm çünkü her şeyim o yöndedir. Kadınlarla konuştuğum konular hep bunlardır ve sürekli flört ederim. Cinsel gerilim her zaman ortadadır ve iltifatlarım bile buna yöneliktir. Tanışacağım kadını da buna göre seçerim mesela kadınsı olmayan bir kadınla konuşamam. Ben tutku dolu adamım tutku dolu kadınları seçerim.

    Siz sevgili dostlarımın anlaması gerekende budur eğer kadının size cinsel yönünü göstermesini istiyorsanız anlayışlı ve havalı olun. Yargılayanlar anca evlilik yolunda gider. Ayrıca kadınlar kocalarıyla asla tutku dolu sevişmez çünkü yargılanmaktan korkarlar. Yatakta orospu olmak istemez ki kocasının gözünde hala iyi görünsün ama sevgilisiyle her türlü fanteziyi yapacaktır.

    O yüzden siz koca olmayın ve bu karanlık bilgileri bilin. Kadınların vahşi fantezilerini size açmaları için doğru adam olun.

    Kadınlar sizin aynanızdır, siz bir zavallıysanız ona göre davranışlar ve gerçek bir erkekseniz ona göre. Size çükü olmayan bir kız arkadaş gibi davranılmasını istemiyorsanız erkeksi yönlerinizi geliştirin.

    Dostlar ben yurt dışına gidiyorum belli süre yazamayabilirim yani bir 3-5 ay yeni yazı gelmeyebilir haberiniz olsun. Hadi kalın sağlıcakla...

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Huhuuu seni seviyoruz dostum harika bir yazıydı. Yolun açık olsun yurtdışında bol şans.

    YanıtlaSil
  2. Way kardesim , yurtdisinda ne harunlar giturursun simdi sen he :)

    YanıtlaSil
  3. Yurtdışında oyun oynadın mı ? Türkiye ile yurtdışında oyun oynama arasındaki farkları kısaca yazar mısın ilk ağızdan duymak isteriz takipçilerin olarak bunu yapacak kadar vaktin vardır umarım saygılar...

    YanıtlaSil
Yorum Gönder