Oyun Planı

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
11
Merhaba arkadaşlar bugün size oyun planı kurmanızın gerekliliğinden ve oyun planından bahsedeceğim.

Öncelikle bu plan kişisel gelişim ve zevkleriniz odaklıdır. Bir erkek olarak serbest seks yapmayı, cinsellikle eğlenmeyi ve bu işi ahlaki yargılamadan eğlenmeyi sevdiğinizi kabullenmeniz lazım.

Kadınları tavlamaya çalışan adam, kadınları ahlaki olarak yargılayamaz. Yani bizim dünyamızda melekler ve orospular yoktur. Kısa süreli ilişki istiyoruz ve buna giden yoldayız. Toplum genel olarak erkek cinselliği konusunda sıkıntılıdır. Hiç bir erkeğin bu konuda savunma yaptığı görülmez bu baskılanır. Erkeğin doğal isteği ve biyolojik koşulların ürünü olan bu güdüyü bastırmak zorunda kalırız. Özgüvensizlik ve kusurlarımızla cinsel yönümüz körelir.

Toplumunda efendi adamları çüksüzdür ve cinsel yönleri yoktur. Kendi cinsel isteklerinizi baskılamayın ve farkında olun. Bu sağlıklı bir psikolojik ve biyolojik istektir. Bunu bastıran ve inkar edenler ise tacizciler,tecavüzcüler ve sapıklardır. Biz ise cinsel isteğimizi kabul eden onunla barışık eğlenmeyi ve kadınları seven adamlarız. Bu sevgi aşk değil ama TUTKU. Tutkulu bir sevişme ve seksi istemek gayet doğaldır. Bu amaca giden yolda ise hedef kadınların tutkularını harekete geçiren bir erkek olmak yani kadınları cinsel olarak uyarabilen , en azından kadın çükünüzün ve cinsel ihtiyaçlarınızın olduğunu bilsin. Gidipte beğendiğiniz kızla çüksüz kanka olmayın.

Oyun planı ilkte SOSYAL YETENEKLER VE ÖZGÜVENİ içeriyor. Arkadaşlar biz sosyal hayvanlarız ve sosyal yetenekler şu dünyada ki her şeyden önemlidir. Bu mühendislik gibi sosyallik gerektirmeyen alanda bile aslında çok önemlidir çünkü birlikte çalışmayı sağlar. İlk amacınız sosyalleşmek ve bu yeteneklerinizin en iyi seviyede olması demek. Yani kendinizi ifade edebilmeniz ve bir şeyleri iyi aktarabilmeniz demek.  Bu ise iyi bir BEDEN DİLİ,SES TONU ve GÖZ TEMASI demek. gülümseyen bir yüz demek.

Özgüven ise hayatta tecrübeleriniz,inançlarınız ve varoluşunuzun soyut toplamıdır. Yani özgüven aslında soyuttur ama inançlarınız ve tecrübeleriniz kendinize güvenmenizi sağlar. Negatif ve pesimist insanlar özgüvensizdirler çünkü onu kaybederler ve kendilerine inanmazlar. Pozitif insanlarsa kendilerine inanırlar ve neden olmasın? Diye sorarak bir şeyleri yaparlar. Sadece özgüveninizin aşırı olmamasına dikkat edin. Aşırı özgüven aptallarda bulunur ve onlar kördürler hata yaparlar. Özgüven koşulları anlayıp en iyi şeyi yapmaktır.

Amacımız kadınlarla eğlenmekse(ki ne kadar ahlaksızca dimi? Ahaha aslında türk filmleri ve hatalı kültürün yanılsaması) kadınlarda seksi ve eğlenmeyi seviyor sadece söyleyemiyorlar. Bunun için bir çok kadınla tanışmanız gerekiyor çünkü çoğu kadın buna uygun değil.

Özellikle türkiyede feminen yani kadınsı kadın bulmak zor. Çünkü toplum tarafından bu yönleri bastırıldığı için tutku dolu ve kadınsı hatun yok. Güzel kızlar var ama benim bahsettiğim kadınlar farklı. Ben kadınsılığa önem veririm çünkü beni erkek gibi hissettirir ve kadını da ben kadın gibi hissettiririm arada bir elektiriklenme ve alevlenme olur. Bu cinsel çekimdir ve ötesi ten uyumudur.

Kadınsılığı yüksek kadınlarla tanışın. O yüzden zayıf veya şişman kızlardan uzak durun, yüzü erkeksi olan ve davranışları erkeksi olanlardan, cinsel olarak silik olanlardan uzak durun. Bu kadınlarda sizin istediğiniz şeyler yok. Ben asla yaklaşmam bu tür kadınlara çünkü biliyorum ne olacağını.

Kadınları kadın gibi hissettirmeniz için sizin erkek gibi. Erkek olmanız gerekiyor. Bunun ilk yolu FITNESS ve Ağırlık kaldırmak. Yüksek body fat testosteronu düşürür. Düşük yağ oranına inmeniz ve kas sahibi olmanız sizi daha erkeksi yapar. O yüzden spor yapmak zorundasınız ne olursa olsun yapın. Kadının sizi çıplakken de beğenmesi ve arzu duyması önemli.

İkinci kriter ise imajınız veya auranız diyelim. Efendi ve silikseniz işiniz zor. Kadınlar saygı duymadığı erkeğe ne aşık olur ne de arzular. Silik olmayın ve silik imajdan kurtulmanın yolu İYİ GİYİNMEK. Deri ceket, beyaz tişört, koyu renk kot, Bot ve kısa saç. Al sana motorcu tarzı bad boy havası. İyi çocuk imajı gitti. Davranışlarında özgüven ve öz inançla doluysa tamamdır artık efendi sikik adam değilsin.

Kendi erkeksi gelişimin ve ilerlemene engel olacakları aşman gerekiyor. Yani hayatını kendi ayakların üzerine inşa etmen gerekiyor. İnsanlar sana saygı duyarsa kadınlarda duyar. Bu yüzden zeki ve akıllı olmalısın aptal olma, analitik düşünme yeteneklerini ve sosyal zekanı geliştir.

Amacınız eğlence ve serbest seksin tadını çıkarmaksa amacınıza uygun bir çok kadınla tanışmalısınız. Ve siz de kadınların seks kriterleri (bu kriterler yüksektir) karşılamalısınız. Kendinize sorun bu kadın neden benimle yatmalı diye ve iyi cevaplarınız varsa iş tamamdır yoksa gelişin değişin kendi devriminizi yapın. İmajınızı değiştirin ki hayatınız değişsin.

Yorum Gönder

11Yorumlar

  1. çok teşekkürler yazılarını daha sık atar mısın*

    YanıtlaSil
  2. birde geçen gün sevgilim bana şu lafı dedi:benimle tanrı gibi seviş kral gibi değil dedi.

    iyi sevişmek için ne yapabiliriz.

    YanıtlaSil
  3. Kadınlarla ilgi seviyesini nasıl tutmalıyız mesela hayatıma işlerime odaklı olunca bazen yeteri kadar ilgi gösteremiyorum ve çoğu da bundan şikayetçi oluyor soğuk yapıyor vs. Bunun dengesi nasıl olmalı?

    YanıtlaSil
  4. Gerekirse patreon aç biz sana ödeme yapalım ama daha çok yaz be Romeo Türkiyedeki en sağlam kaynaksın bu alanda üstüne tanımam.

    YanıtlaSil
  5. Blackpill hakkında ne düşünüyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blackpill görünüşün her şey olduğunu söylüyor. Bence görünüş tek faktör değil ve abartılıyor. Görünüş bu işlerin 3te 1 i etkiye sahip.

      Aşırı çirkin, yüzünde bir sorun olan, aşırı şişman veya zayıf,aşırı kısa vs olmadıkça ortalama erkeğin şansı her zaman vardır.

      Sil
  6. Dostum sen neyden bahsediyosun, millet sikisiyor ya, sokaga cik bakalim kac tane bakire kiz var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acemi olduğun belli çünkü görünüşe bakarak varsayım yapıyorsun. Ben yıllardır sokaklar ve ortamlardayım. İnan bana o mini etek giyen kızların yarısı bakire ya da 1-2 erkekle yatmış oluyor.

      Türkler şekil olarak modern görünebilir ama içlerinde köylü mentalitesi yatıyor.

      Ayrıca benim hızlı tarzımla sevgili olup anca sekse erişebilen adam arasında fark var.

      Sil
  7. birkaç yazı okuyan vs hemen sanıyorki

    dunyanın her yerinde her kızla yatarım muhabbetinde dönuyor sanıyor olayları

    olay öyle değil en başarılı adamlar bile yuzlerce kızla konuşup

    %90u ile yatamıyorlar

    hele bu olayı turkiyede yapmaya kalkıyorlarsa

    olay dahada karmaşık hale geliyor

    YanıtlaSil
  8. Bir süredir Türkiye'de daygame yapıyorum ve kendimi bu alanda geliştiriyorum ve bahsettiğin feminen kadın muhabbetine kesinlikle katılıyorum. Kadın dediğin feminen olmalidir, çok fazla kadına set açtım, date gittim ve kesinlikle feminen olanlardan 10x daha fazla keyif aldım. Karşındakinin kadın olduğunu hissediyorsun ve o da senin erkek olduğunu. Şu sıralar toplumun anası sikilmis olduğundan kadın ve.erkegi ayırt.edemiyoruz bile amk. Bu arada daygame dersleri verilir.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Tamam, anladım) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır.
Ok, Go it!