Karizma Neden Yakışıklılıktan Önemlidir?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
7
Yakışıklılık kadınlarla ve sosyal hayatta fazlasıyla önemlidir. Yakışıklılık sonradan kazanılamaz ya yakışıklı doğarsınız ya da doğmazsınız. Yakışıklılık bir genetik piyangonun size çıkmasıdır.

Yakışıklılık her ne kadar etkileyici ve önemli olsada ona alternatif bir kelime var; KARİZMA. Peki nedir bu karizma? Karizma aslında bir çeşit imajdır. Yani bir imaja oturmaktır. Mesela benim benimsediğim imaj bir çeşit bad boy ve nerd bir erkeğin karışımıdır. Yani bir canavarla centilmenin bir bedende birleşimidir. Bu imajı oluşturmam YILLAR sürdü ve güçlendirmem de galiba yıllar alacak ama gelişiyorum.

Şimdi imaj aşırı önemlidir bu yüzden kendi görünüşünüze ve auranıza fazlasıyla dikkat etmeniz gerekmekte. Mesela kadınlarla en başarısız erkeklere bakın bir imajları yoktur hatta bir çoğunun tipi falanda iyidir. İmaj yoksa bazı şeyler de yoktur.

İmaj dünyasında çeşitli faktörler vardır ve bu sizin SEÇİMİNİZDİR. Yani özünüz bu değil. Efendi erkek imajı veya iyi çocuk imajı, gayimsi erkek imajı vs bunlar seçimdir.

İmajı oluşturan şeyler ise alışkanlıklar, davranışlar ve hayata BAKIŞ AÇISIDIR. Şimdi fit olmayan bir baskılı tişörtü giyen, kot pantolonu bol ve salaş duran, büyük koşu ayakkabılarını günlük hayatta giyen, aburcubur yemekten testosteron seviyesi düşmüş, zekasını sosyal hayatta kullanamadığından pasif ve amaçsız, toplum tarafından baskılanmış, yeteneksiz bakın bu çok önemli yeteneksiz olması yani başarılı olduğu ve iyi olduğu bir şey yok.

Şimdi imajınızı oluşturmak size kalan bir şey ve bunun bazı yolları var. İlk önce eski imajınızı DEVRİMLE yıkmalısınız. Yani kendi devriminizi kendiniz yapmanız gerekmekte. Bu sizin imajınıza ters olan şeyleri yapmanız ve karakterinize katmanız demek.  Biz de kültürel olarak değişmek kötü gösterilir. Değişen adama "Bozuldun" denilir ve baskılanmaya çalışılır. Eski imajınızdan kurtulun ve eski çevrenizden de çünkü o çevre sizin kim olduğunuzu belirliyor.

İlk olarak tarzınızı baştan yaratın. Görünüşünüzü dizayn edin. Fazla sert bir yüze sahipseniz mesela biraz tarzınızı renklendirin canlı renklerden korkmayın. Fazla nazik bir tipseniz sert bir imaj yaratın siyahlar dostunuz olsun ve fit kıyafetler.

Kendinize daha erkeksi, farklı ve çekici bir imaj oluşturun ve eksikliklerinizi tamamlayın. Eğer görünüşünüzü değiştirirseniz kim olduğunuzda değişir ve bu etki davranışlarınıza kadar yansır.
İyi bir bot,deri ceket ve tarzla birlikte mesela daha karizmatik olursunuz. Dik durmak, bir çok hobiyle ilgilenmek size karizma ve önem katar.

İmajınız sizin herşeyinizdir ve kadınlar buna fazlasıyla dikkat ediyorlar. Kadınlar imaja çok önem verir ve çoğunun hayalinde bir erkek imajı vardır ve içi boştur şekil olarak imge olarak vardır.

Siz karizmatik bir yaklaşım ve aurayla kadının hayallerine etki edebilirsiniz. Kadınlar bu imaja oturmanızı isterler.

Ayrıca çeşit çeşit imaj var. Mesela evlenilecek erkek imajı vardır. Tipik sıradan adamlar bu kategoridedir. Kadın evlenmeden bu adamla yatmaz çünkü bu adamın cinsel yönü bastırılmıştır. Kadının ilişki olmadan seks yapmayacağına kendi inanmıştır ve kadınlarda bu inancına göre davranır ona.

Kadınların seks yaptığı ve bundan zevk aldıkları adam imajı ise bizim asıl hedefimiz. Bu erkek imajını oluşturmak zorundasınız. Bunun için en önemli etkenlerden birisi çükünüzün olduğunu kadın bilmeli yani cinsel yönünüzü vurgulamalı ve onu belli etmelisiniz. Kadın sizin bir erkek kendisinin ise kadın olduğunu etkileşimde hissetmeli.

Bunun altın koşulu sizin seksi sevdiğinizi kendinize itiraf etmenizdir. Ben seksi seviyorum ve çüküm var bu benim doğam bu gayet normal bir şey olduğuna inanmalısınız. Kadınlarında ihtiyaçları var ve bu da normal bir şey diye inanmalısınız. Eğer seks yapan kadın orospudur ve bende seks yapmak istiyorum tarzı düşünüyorsanız o zaman sıkıntı var demektir. Siz kadını yargıladınız cinsel yönünden dolayı ve SÜRPRİZ kadın bunu hissedicek davranışlarınızdan ve sizinle yatmayacak!.

Siz normal olduğuna inandığınızda inanın cinsel enerjinizle barışacak ve daha seksüel birisi olacaksınız. Bir kadına da bunu hissettireceksiniz ve kadın o cinsel gerilimi hissedecek. İşte efendi mühendis erkeklerin en büyük hatası çüksüz gibi davranmalarıdır. Cinsel yönünüze ve ilişkilere dair net olun.

Bir diğer önemli olay ise fit ve kaslı vücut. Arkadaşlar bu önemli çünkü düşük yağ demek yüksek testosteron demek. Daha seksi olmanız ve çıplak halinizin bile iyi olması demek. Kadınlara bu zevki verirseniz siz de bir çok zevk alırsınız. Spor yapın ve çöp yemeyin adam akıllı şeyler yiyin.

Koku karizmanın altın sırrıdır. Parfüm pahalı o yüzden dolma parfümler alın ve her zaman iyi kokun. Koku tenselliğin önemli maddelerindemdir.

İyi giyim zaten benim çok önem verdiğim bir şey. İnanın tarz giyindiğimde ve normal giyindiğimde farklı hissediyorum. Çevremde farklı davranıyor. İnsanlar bazı şeyleri diğerlerinden daha çok beğenmeye eğilimli.

Sizin efendi,nazik,çüksüz, korkak,bakımsız,aptal imajlarından kaçmanız lazım. Ben sokakta gezerken çoğu erkeğin imajının çok zayıf olduğunu görüyorum. Bir çoğu sevgili olmalık,evlenmelik veya yalnız kalan abaza imajında. Bu erkeklerin kötü giyim ve enerjileri kendilerine olan düşük saygı ve ilgisizliklerinden kaynaklanıyor. Adam ütüsüz pantolon ve taranmamış saçla geziniyor ortalıkta.

Amaç sekse layık, bir çok kadının seks yapacağı erkek olmak. Oyunun hedefi bu. Bunun için her zaman hazırlıklı olmalısınız.

Sürekli temiz olun. Traşlı ve temiz olun. Odanız ve yatağınız temiz olsun. İyi kokun ve giyinin. Çirkin kıyafetleri giymeyin mesela baskılı tişört ve mekap gibi.

Sürekli yeni kadınlarla tanışın. Sürekli fırsatlara açık olun. Yeni kadınlarla tanışmaya ihtiyacınız var.

Yorum Gönder

7Yorumlar

  1. Yazı güzel ama daha sık yazmalısın dostum eyvallah.

    YanıtlaSil
  2. Belli bir imajımız olduğunda hele ki bu imaj üzerine yeni yeni çalısıyorsak biraz sahte ve kendini filtrelemiş olmuyor muyuz? Örnek vermek gerekirse insanlar her ne kadar biz kendimizi bir imaja örnek badboy imajına girdiğimiz zaman sanki icimizdeki efendi - iyi çocuk imajını görür gibiler hele kadınlarda bu daha fazla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendi-iyi çocuk imajı zaten toplumun dayattığı alışkanlık ve inançlardan geliyor. Badboy alışkanlık ve yaşam tarzını seçersen zamanla olursun sahtelik anca geçişte olur.

      Sil
  3. harikasın, asla bırakma!

    YanıtlaSil
  4. buna da bir bakın:d
    https://www.youtube.com/watch?v=mDS_iBpIT78

    YanıtlaSil
  5. Bunların hepsi var. Tek tek özelliklerimi yazmayacağım ama değerli bir erkeğim(övünme değil gerçek ney ise onu yazıyorum). Tek eksiğim kızlar için hiçbir şey yapmıyorum. Ben güzel kızları beğenirim ama güzel kızlar bir erkeğin peşinde kesinlikle koşmuyorlar bunu farkettim kendi güzelliklerinin farkında oldukları için. Approach invitation atıyorlar belki yakalayamıyorum. Yakalasam da yürüme isteğim pek yok. Belki de sadece içinden hoş çocuk diyorlardır bilemiyorum. 2 tane hobim var ve bunlara takıntı derecesinde bağımlıyım. Kızlara yürümüyorum. Bu yüzden uzun süredir kız arkadaşım yok. Bu benim eksik bir özelliğim.

    YanıtlaSil
  6. tıraşlı olun derken nasıl yani kadınlar kirli sakal sevmiyor mu

    YanıtlaSil
Yorum Gönder