O Kız Sana Bakmaz!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
    Her klişe gibi bu da ciddi bir gerçeklik taşımaktadır. Özellikle arkadaşlarına bir kızdan bahseden erkeklerin sıklıkla duyacağı bir cümledir. Sosyal ortamlarda tanıdığınız kızlar için geçerli olan varsayımları içerir.

    Bu klişe bir yandan ciddi bir gerçektir çünkü kadınlar gerçekten seçicidirler ama bir yandan da yalandır çünkü ortada bir eylem yokken bir çıkarım yapmakla ilgilidir. Henüz bir şey yapmamışsanız negatif varsayımlarda bulunmaya gerek yoktur.

    O kız sana bakmaz klişesi genel olarak sosyal ortamınızda statünüzün düşük olduğunu gösterir. Yani arkadaşlarınız değerinizin pek yüksek olmadığının farkındadır ve onların gerçeklikleri açısından sizi kızın beğenmesi mümkün değildir. Siz de buna inandığınızda bu sizin gerçekliğiniz haline gelir.

Açıkçası bu klişenin çıkma sebebi erkeklerin genel olarak sniper taktiği dediğimiz bir kızı gözüne kestirip onu elde etmeye çalıştığı durumlarda ortaya çıkar. Yani erkeğin hedefi belirlenmiş tek kızdır. Bu ciddi bir sorundur çünkü bir kızı tavlamak imkansızdır. Bir kızı asla tavlayamazsınız genel olarak bir çok kız tavlayabilseniz bile spesifik bir kızı tavlayamazsınız. 

    Bunun ciddi psikolojik ve rastlantısal açıklamaları var. Kız gözünüzde büyür ve mükemmel oynamaya çalışırsınız ama işler öyle gitmez. O yüzden bir kızla konuşma hatasına düşerseniz bu klişe gerçeğiniz haline gelir. Bir çok kız size bakmaz ama bir çok kız da size bakar. Bu iş bu kadar basit. Siz size bakmayacak kızlara zaman harcamayacaksınız. O yüzden yeni kadınlarla düzenli tanışmaya ihtiyacınız var. Unutmayın bu işte şans büyük pay oynar. Yani Ayşe'yi beğendin ve onu tavlayacak taktik ararsan asla bulamazsın çünkü ortada süper taktikler yoktur. Ha sen kadınlarla çok iyiysen o zaman istediğin kızı elde edebilirsin ama o seviyede değilsen (ki olsan bile garanti değil) bir kızla konuşmayacaksın. 

    Benim kişisel tavsiyem bir çok kadınla konuşmanızdır. Sebebi ise ters piramit dediğim bir şeyden kaynaklıdır.
Ters piramit teorim şu şekilde işler. 100 kızla tanışırsanız ancak 20 tanesiyle iletişim kurabilirsiniz. Bunlarda 4 tanesiyle buluşur, 2 tanesini eve getirir 1 tanesiyle beraber olursunuz. Olay 1-2'dir çünkü sizin kontrolünüzde olmayan çok faktör vardır. Sevgilisi olan kızlar, sevdiği olan, spesifik bir tipi beğenen kızlar, utangaç, psikolojik sorunlu bu tür maddelerden yüzlerce sayabiliriz. O yüzden her şey sizin kontrolünüzde değil. Sürekli yeni kadınlarla tanışmalısınız ki size kimin baktığını kişisel olarak deneyimleyin.

    O kız sana bakmaz küçük sosyal ortamların gerçeğidir. Sosyal ortamlar ancak erkeklerin az kısmında işe yarar. Size yaramıyorsa o ortamı terk edin. O ortamda zaten bakmaz gerçeği vardır. O yüzden yeni kadınlar bulmaya bakın ve eylem olmadan varsayımlarda bulunmayın. Bakar veya bakmaz kimse bilmiyor. Kız bile bilmiyor çünkü kadınlar duygusal yani beğenmeyebilir o an veya beğenebilir kimse bilemez.



    Erkeklere ilişkilerle ilgili tavsiyelerin en etkilisi erkeğin bir çok kadınla konuşmasıdır. Her zaman bir çok kadınla iletişimde olmak sizi psikolojik olarak rahatlatır ve bir kızın bakmaması dert olmaz. Tek kızla konuşup büyük beklentilere girerseniz işte o zaman sıkıntı var demektir.


    Ayrıca değerinizi arttırın. Spor yapın iyi giyinin ve gelişin sürekli. Bu sayede şansınız artar. Kız tavlama işi şans işidir herkesin şansı vardır kiminin az kiminin çok.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. sosyal ortamda tek iş gören şey zenginlik
    ayrıca sosyal ortamda erkekler kızlara yazarak ancak egolarını kaldırırlar
    sosyal ortamda kızlar erkekler yazarlar doğru yöntem budur
    lakin bunun içinde zengin olmak gerek
    yoksa kimse asgari ucretli bir garibana yazmayacaktır yada sıradan bir öğrenciye
    dış ortam ise oransal olarak yuksek olmasada herkesin iş yapabileceği bir durum

    YanıtlaSil
  2. hocam 10 gün oldu. hergun kontrol ediyorum yeni bolum geldi mi diye etme eyleme!

    YanıtlaSil
  3. Web sitemi ziyaret edip yorum yapar mısınız?
    http://ulusumuzvarolsun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Guzel konu hocam,cok guzel anlatmissiniz, yureginize saglik .

    YanıtlaSil
Yorum Gönder