Değer Nedir, Nasıl Belli Ederiz Ve Ne Yapmalıyız?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
8
Değer nedir ve nasıl belli edilir hakkında bir kaç soru aldım. Bu sorunları bir açıklayayım ki netliğe kavuşsun.

Değer dediğimiz şey özellikle sexual market value yani cinsel piyasa değeri dediğimiz şeydir. Hayatta farklı değerler, farklı beklentilere göre şekillenir.

Biz ise kadınların kollektivist arzu ve isteklerinin yarattığı beklentiyi karşılayan değerden bahsedeceğim.

Değerli bir erkek olup olmadığınız bu alanda kadınlardan aldığınız tepkilerle alakalı olarak şekillenir. Çok değerli bir erkek (farklı sebeplerin toplamı) kadınlardan pozitif tepkiler görmeye, kolayca sekse ve ilişkiye erişimi olan erkektir.

Yüksek değerli erkekler kadınlarla kısa süreli seksin keyfini çıkaran erkeklerdir. Kolayca yeni kadın bulmaktalar ve kadınlarla ilişkilerde gücü olan erkeklerdir. Bu erkekler kimisi çok yakışıklı, kimisi çok zengin kimisi çok iyi noktalarda vs olan erkekler. Yani özgüvenli, yakışıklı vs.

Orta değerli erkekler ise potansiyeli olan ve kadınların radarına takılan vs erkeklerdir(ben öyleyim). Orta değer çoğu zaman yetmez ama sizi bir noktaya kadar kurtarır. Orta değer bazen kötüdür çünkü kadınlarla ilişkileriniz o kadar da hızlı olmaz. Yani kadınlar sizin bir playboy veya fuckboy olmanıza izin vermezler. Temelde hızlı olamazsınız orta değerle. Kadınlar tanışmanızda direnç gösterir mesela ilk tanışma internettense sizi zorlarlar veya sokaktaysanız kararsız kalırlar, sizi test ederler.

Orta değerde kaldığınız müddetçe bir çok sorun yaşarsınız kadınlarla ilişkilerinizde. Hızlı olamadığınız için bir sürü buluşma ve psikolojik oyunlara ihtiyaç duyarsınız. Güven vermeniz ve sizin o yüksek değerli erkeklerden olmadığınızın bir çok kadın tarafından yüzünüze vurulmasıdır. O yüzden orta değer bazen tuzaktır ve acının ta kendisidir.

Değerinizi her zaman yükseltmeniz gerekmektedir ki yüksek değerli erkek grubunda olmanın keyfini çıkarabilesiniz.
O yüzden spesifik olarak gelişmeniz gerekmekte. Yani yaptığınız şeylerde ilerlemiş olmalısınız.

Mesela iyi giyinmek bana göre aşırı önemlidir(kimisine göre değil). Benim verdiğim önemin temel sebebi ortalama erkekseniz en azından şansınızı arttıran bir etmen olarak artı puan almanızdır.

Kendinizi iyi ifade etmeniz ve kültürlü olmanız artıdır çünkü belkilerde gezen şansınızı yukarı çeker.

Sahip olduğunuz şeyler sizin şansınızı arttırır. Arabanız ve eviniz hayatınız ve paranız bunlar sizin için önemli.kadınlar ne sunduğunuza bakıyorlar ki kazançlı çıkabilsinler.

Sorunumuz ilkte değer ve sonrasında onu gösterebilmek.

Şimdi göstermek için değere sahip olmalısınız ve sahipseniz o kendisini belirli oranlarda gösterecektir.

Değer göstermek yani (DHV). Temelde bir problemimiz var bu ise aslında çabalayan olmamakla ilgili. İşin paradoks kısmı bu işte. Hem değerinizi göstermeniz lazım hem de yabancıların "try hard" dedikleri yani zoru deneyen, zorlayan olmamalısınız.  Değerinizi gösterirken kendinizi "pazarlamamalısınız veya kendinizi satmaya çalışmamalısınız" kıza ben en iyi ürünüm bak şu artılarım var dememeniz gerekmekte. Eğer kendinizi kıza satmaya yani onu etkilemeye çalıştığınız anda sıçarsınız ve kız kıllanmaya başlar.

Değerinizi kızın fark etmesi gerekmektedir bu ise "pasif işaretlerle" olmak zorunda. Ayrıca temel sosyal kurallara uymanız gerekmektedir.

Kıza ben çok iyi yemek yaparım demeniz iyi değilken konu oralara geldiğinde bahsetmeniz daha iyidir. O yüzden muhabbeti domine etmeniz istediğiniz konulardan konuşabilmenizi sağlayacaktır. Sosyal medya da bunu gösterebileceğiniz en iyi alandır.

Kız sizin değerli olduğunuzu fark etmeli bunun ise belirli farklılıkları var.

Eğer direkt olarak değerli görülmek istiyorsanız bu biraz zor ama çok titiz bir hayatınızın olması lazım. Yani kadınla rastgele değilde sizin değerinizi gösteren şeylerle başlamalısınız.

İyi giyim,parfüm, tarz olmanız, iyi iletişim, alanınızda çok iyi olmanız bakın iyi değil çok iyi hatta en iyisi olmanız gerekmekte. Yakışıklı vs değilseniz size güç veren alanlarda çok iyi olmanız, herkesi bastırmanız gerekmekte o konuda. Mesela dans ediyorsanız en iyi dans eden olursanız bu size inanılmaz bir artı katacaktır.

Anlayacağınız sürekli değer geliştirmeniz gerektiğidir rekabet yasasından dolayı. Hayattan vazgeçmeyin ve gelişin değerinize değer katın.

Her şeyi avantajınıza kullanın. Bu çok farklı şeyler olabilir. Maddi durumunuzu geliştirin, her şeyinizi geliştirin. Yeni şeyler öğrenin. Unutmayın kadınlar alan taraftır siz ise değeri veren ileten taraf olacaksınız. Bunları ise kendiniz için yapın kadınlar değerli olmanızım sonucu olarak sizi fark edicekler ve yan ürün olarak bulunacaklardır.
Yüksek Değerli Erkek


Değer listesi;
-Bir çok hobisi olan
-Hayatı olan ve yaşayan
-Eğlenebilen ve eğlenmeyi seven
-Gülümseyen ve zorlukları aşabilen
-İyi giyinen
-Temiz ve disiplinli
-Güzel kokan
-Alanında ilgili
-Alanıyla ilgili saplantısı ve tutkusu olan
-Maddi durumu iyi veya sürekli iyileştiren
-Genel kültürlü
-Bir çok alanda sürekli ilerleyen vs yani sizin de bir çok değer alabileceğiniz şey var.

Kadınlar evrenin yargılayıcısıdır; hayatın kazanıysanız sizi ödüllendiren, kaybedeniyseniz cezalandıranlarıdırlar
Tags:

Yorum Gönder

8Yorumlar

  1. Bazı erkekler o kadar değerli olmamasına rağmen kadınlarla ilişkileri iyi seiyelerde oluyor en basitinden kekolar .d buna ne diyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi sosyal çevrelerinde kendi seviyelerinde kız buluyorlar. Ayrıca kekolar bazı açıdan büyük riskler alıyorlar. Kavga,gürültü, bazı uyuşturucular vs sürekli riskli hayatları kendi mahallesinde güçlü görünmesine ve kız bulabilmesine olanak sağlıyor

      Sil
    2. Sosyal çevre yaratmak erkeğe büyük bir güç veriyor..Ama sıkıntıları da var çevreye bağımlı kalmak gibi

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmuş. Bende dahil sanırım birçok kişinin hatası bu yazıdakileri 1 ayda yapabileceğimizi düşünmek. Düşündüğümüz de bir anda olacak şeyler değil bunlar.
    Birde bu üstte sayılanlardan en önemlisi bence kendimizde para kazanma potansiyeli oluşturmak. Bir çoğu bununla alakalı gibi.
    Yazılarınız çok güzel umarım devamı gelir..

    YanıtlaSil
  3. Kadına karşı ilgi seviyesini nasıl ayarlamalıyız gerek ilişkiden once gerek ilişki icerisindeyken

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık dostum. Bu arada;
    kaptanyaziyor.com
    Burada da çok faydalı makaleler var kendinizi geliştirmeye yönelik, hepinize tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. Sadece kitap önerileri yaptığınız bir yazı gelebilir mi ?

    YanıtlaSil
  6. yeni bolum at sana olan acligim artti

    YanıtlaSil
Yorum Gönder