Kızlarla Nasıl Tanışabiliriz?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Erkeklerin çoğunun asıl problemi yeterince kadın tanımamak ve kız tavlama yeteneklerini yeterince test edip geliştirememektir. Burada önemli olan sizin yeteneklerinizi geliştirmenizdir. Ben sürekli diyorum yeni kızlarla tanışın diye ama bu tavsiye pek yeterli değil. Nasıl olacağını anlatmam lazım. Fark ettiğime göre çok yüksek seviyeli tavsiyeler veriyorum o yüzden sizin için pratik tavsiyelere döneceğim ve bazı teknik detayları daha iyi anlatacağım.

İlk olarak bilmeniz gereken şey "kadınlar yüksek değerli ve Eğlenceli erkeklerle tanışmak istiyor".  Eğer kadınların erkeklerle tanışmak istediğine inanmıyorsanız asla tanışamazsınız. Benim yüzlerce saha tecrübem kadınların yarısının tanışmaya açık olduğunu gösterdi.

KADINLAR TANIŞMAK İSTİYOR.


Sokakta, kafede, avm de kızlarla tanışmak inanın çok kolay sadece aylarca ve bir kaç yıl sıkı pratik yapmak gerekiyor oyununuzu kalibre etmek için. Bu süre tecrübe kazanmak ve bazı şeyleri anlamak için ideal. Üzgünüm sihirli hap yok ve bu süreyi kısaltmak mümkün değil. En az 2 yıl süren deneyimlemeden sonra her kadınla kolayca rahatça tanışabilirsiniz. Bu sizin için altın bir silah çünkü hayat boyu kadın kıtlığı yaşamazsınız.

Kadınlarla tanışmak bir çeşit yetenek ve çoğu erkek öğrenebilir basit prensiplerini. Neşeli ve özgüvenli şekilde tanışmalısınız.

Gelelim benim tekniğime ;

Asla ama asla kızın güzelliğine iltifat etmeyin. Asla sen çok tatlısın vs demeyin. Bu türk kızında işe yaramayan bir yöntem inanmıyorsanız test edin sonuçlarınızı bana iletin.

İltifatım her zaman enerjisine ve aurasına olur. Bu hem kızın daha iyi tepki vermesini hem de ilgilenmesini sağlıyor. Bu açılış inanın beni bu yıl 50+ instant dateye götürdü 2-3 ayda.

Benim klasik açılışım ; afedersin... korkutmadım değil mi? Seni geçerken fark ettim çok farklı bir enerjide yürüyordun diğerlerinden farklı olarak. Ancak yüzün çok sertti gelmeden önce 50 defa düşündüm. Ancak gelip tatlı bir merhaba demek istedim....

Bundan sonrası freestyle. Bunu kendi karakterinize göre de uyarlayabilirsiniz. Nasıl istiyorsanız öyle açın sonuçta kendi tarzınıza göre açabilirsiniz. Ben bunu tercih ediyorum ve işe yarıyor.

Sokak tanışmalarında ilk 5 yaklaşım çöp olabilir çünkü ısınmanız gerekiyordur. İlk 5 seti çok önemsemeyin daha sosyal modunuza geçmek için.

KIZIN NUMARASINI ALMAK İÇİN DEĞİL ONU TANIMAK İÇİN GİDİN.

Kızın numarasının bir değeri yok önemli olan onu tanımak. Bazı erkekler numaraya kızdan daha çok önem veriyor. Numarayla sevişemezsiniz...

Çok agresif şekilde kızlara yaklaşmayın türk kızı ürkek ve çekingen. Onu rahatlatan zararsız birisi olarak görünmelisiniz. O yüzden kızın üzerine aniden çok baskı oluşturmayın. Unutmayın oyun komforda oynanır.

Empati gösterin. Kadına empati gösterin ve türkiyede kadınların yaşadığı problemleri anlayın. Bu sayede kadını anlamanız ve onun duygularını anlamanız da kolaylaşır.

Kıza ne yaptığını nereye gittiğini sorun eğer işi yoksa ufak bir çay içmek içim etraftaki bir cafeye davet edin. İşi olmayıp ilgilenenler kabul ediyor.

Kıza açılışta iltifat ettiniz ancak daha sonra iltifat etmeyin. Hak etmediği kadar iltifat vermeyin. İltifat edicekseniz de karakterine zekice iltifat edin. Asla kızın güzelliğine ve vücuduna iltifat etmeyin. Bu çekimi öldürüyor çoğu zaman haberiniz olsun(test edilmiştir sende et)

Kadınların çoğu yeni şeylere güvende hissettiği ölçüde açık.

Soğuk yaklaşımı öğrenin sizin için çok önemli. Bu sayede bolluk oluşturabilirsiniz. İşler kötüye gittiğinde yeni kız bulabilirsiniz. Tanışmak fazlasıyla basit.

Soğuk yaklaşım sanatını öğrenmek zaman alıyor sürekli pratik yapmanız gerekiyor. Beklentiniz olmasın. Asla kendinizi kötü hissetmeyin. Gerçekçi olmayan hikayelere inanmayın. Sabırlı ve hırslı olun. Sürekli yeni kadınlarla tanışın. İlginizi belli edin ve sizinle ilgilenmeyen kadınlara zaman harcamayın. Bu başlangıç seviyesi için iyidir.

Sosyal zekanız yüksekse durumları daha iyi kontrol edersiniz. Eğer problemliyseniz sosyal psikoloji kitaplarını okuyun.

Göz teması ve ses tonunuz fazlasıyla önemli. Ne hissettiğiniz de önemli. Gergin ve kaygılı hissediyorsanız kadın da öyle hisseder. Kadınlar bir çeşit aynadır size tepki veren. Siz ne kadar özgüvenli ve cesaretli olursanız kadınların tepkileri de o kadar pozitif olacaktır.

Eğer yeterince iyi değilseniz ve kızlarla daha çok tanışmaya ihtiyacınız varsa ilginizi direkt belli edin ve işleri hızlandırın. Bunu zamanla kalibre etmeye başlarsınız. Belli seviyeye geldikten sonra bunu yapmayın çünkü zaman sizin dostunuzdur. İyi oyun konforda oynanır. Kadınlar erkekler gibi düşünmezler o yüzden kadınları anlamanız tecrübe etmeniz zaman alıcaktır. Bu bir yolculuk olmalı sizin için.



Kadınlarla tanışmayı hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz. Az kadın tanıyorsanız şansınız azdır demektir. Cuma akşamına kahve/bira teklifinizi Ayşe reddettiğinde soracağınız en az 3-4 kız olmalı ki psikolojik olarak rahat olun. Kadınlar duyguların yelpazesinde rastgele dolaşan serseri mayınlar gibiler bir kadına güvenip hayatınızı ona göre inşa edemezsiniz. Ancak kadına da sizi tanıması için zaman verin. Size ne kadar yatırım yaparsa o kadar güçlü bir ilişkiniz olur. İki tarafında ilişkiye yatırımı eşitse o ilişki güzeldir. İlk zamanlar erkek daha fazla yatırım yaparken daha sonraları kadın yapmalıdır. İdeal olan budur. Kadınlar yeni tanıştıkları erkeğe hemen yatırım yapmazlar. Erkek ise dünden razıdır. Bu kadın/erkek beyninin ne kadar farklı çalıştığını gösteriyor.

Tavsiyem basit ve net. Çıkın sokağa,avmlere,mekanlara gidin kadınlarla tanışın. İnstagtam,Tinder,swarm kullanın. Sürekli yeni buluşmalar ayarlayın ve oyununuzu pratikle geliştirin. Geri bildirimleri anlayın kendinize tecrübe oluşturun. Oyunun olayı her gün aksiyon almak ve her gün yeni kadınlarla tanışmaktır. Eğer kadınlarla tanışmıyorsan orada bir sorun var demektir. Kıtlıkta oyun oynamak mümkün değil eğer acemiyseniz. Kendi sosyal çevrenizde pratik yapmayın çünkü hem az kız var hem de sürekli gördüğünüz kızlardan red yemek sizin sosyal değerinizi düşürür.

O yüzden soğuk yaklaşım yapın. Bol pratik, bol sabır ve eğlenmeyi unutmayın. Bu iş değil sadece bir oyun.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. İnstagram kullanmak işleri kolaylaştırıyor anladığım kadarıyla. Numarayı denemek yerine direkt instagram isterim ben olsam ama kullanmıyorum ve kullanmamakta da kararlıyım.

    YanıtlaSil
  2. sosyal psikoloji kitaplarını okuyun önerebilceğin kitaplar var mı?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Tamam, anladım) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır.
Ok, Go it!