SEN DEĞERLİSİN

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
8
Bir çok aptal erkek kendisinin ne kadar değerli ve önemli olduğunu kavrayamayacak kadar aptal bir zamanlar bende öyleydim. Bu saçmalıktan kurtulmak yıllarımı aldı ama şuanda fazlasıyla güzel yaşıyorum ve hayata karşı tutkularla doluyum...

Erkeklerin çoğu kendisinin değerli olduğuna inanmıyor çünkü siktiğimin toplumu erkeğin beynini yanlış yönde yıkıyor. Sana bak bu kız güzel ve senden daha değerli diye dayatıyor. Arkadaş çevren vs herkes bak bu kız güzel ve senden değerli sen ondan değersiz bir bok parçasısın. Sen mutsuz depresif özsaygısı olmayan bir bok parçasısın diyor.

Erkeklerde fazlasıyla görüyorum kendilerine saygı ve sevgileri yok. Tamamen dışsal egoyu tatmin eden şeyleri bekliyor onlarla mutlu veya üzgün oluyor. Mesela kız bulursa mutlu bulamazsa üzgün olan erkekler neredeyse erkeklerin %90 kadarı...

Mutluluğu, enerjiyi, güzel duyguları tamamen kendi dışına bırakmak nedir? Para,kadınlar vs seni asla mutlu edicek şeyler değil. Belki haz verici ve eğlenceli bir müddet ama sonrasında sıkıcak. O yüzden sonuçlara takılma. Hayat senin yolculuğun onu yaşamaya ve eğlenceli hale getirmeye çalış. Her zamanın ve her şeyin değerli ve bu değeri kendin için çevren için daha iyi hale getirmelisin. Değer üreten farklılık yaratan pozitif bir insan olmalısın. Sonuçların insanların ne dedikleri düşündükleri önemsiz. İşte bu noktaya böyle bir erkek "OLMAYA" başladığında derin bir nefes alıp veriyor rahatlıyorsun. Kafan rahat daha aktif ve daha başarılı birisi oluyorsun. Keşke bunları da birisi bana öğretseydi de yıllar boyunca diplerde gezerek öğrenmek zorunda kalmasaydım.

Kendimi sevmiyordum, öz saygım, öz güvenim, öz sevgim çok düşüktü inanıyordum ki insanlar bana "İLGİ" gösterirse ve herkes bana "HAYRAN" olursa işte o zaman ne kadar önemli birisi olduğumu anlayıp kendimi sonumda sevebilirdim. Çok seksi bir kız arkadaş bulup diğerlerine hava atarsam ancak o güzel kadınların "iyi tepkileri ve hayranlıkları" sayesinde kendimi sevebileceğime inanıyordum. Bazen işler güzel gidiyordu kadınlardan ve çevremden aldığım iltifatlar iyi reaksiyonlar beni mutluluktan uçuruyordu. İşler kötü gittiğinde ise psikolojim dibi görüyordu. Mesela kız mesaja cevap yazmıyordu veya yalnız hissediyordum kendimi değersiz önemsiz kimsenin siklemediği bir bok parçası gibi hissediyordum. Bu saçma egonun içerisinde dışsal sonuçlara bağlı olarak belli bir zaman yaşadım. Hayatım tamamen dışsal iyi reaksiyonlara bağlıydı. Kendimi kadınların reaksiyonlarına göre değerlendiriyordum çünkü kadınlar değerliydi...

Zamanla ve zamanla anladım ki dışarıdan gelen egomu tatmin eden saçmalıklar boktan başka bişey değil. Hiç bişeye ihtiyacım yoktu. Kendimi ispatlamama ve diğerlerinin "ONAYINI" aramama gerek yoktu. Kadınların benim ne kadar çekici erkek olduğumu onaylamalarına gerek yoktu onların hiç bir önemi yoktu...

Başladığım yere uzun bir yolculuktan sonra dönmüştüm sanki limandan ayrılan bir gemide yıllar geçirmiş nice fırtınalar atlatmış ve acılardan geçmiştim. Ancak kendime olan saygım %10000 olmuştu ve egom sıfıra inmişti. Artık eğleniyordum hayatın içinde kendimi geliştirip pozitif şeylerle ilgileniyordum. Kendime güzel yemekler yapıyordum kendim için yaşıyor kendimi daha iyi hale nasıl getiririm diye düşünüyordum.

Başkalarının ne düşündüğü ve ne söyledikleri sikimde değildi. Başka insanları etkilemeye onların onaylarını almaya ihtiyacım yoktu. Hayatım bir anda rahat ve renkli hale geldi. Kadınlarla konuşurken eskiden onları etkilemeye onlarda farklı bir ilk intiba bırakmaya çalışırdım şimdi ise ben buyum hayatım renkli ve mutluyum. Eğer katıcak bir şeyin varsa buyur gel yoksa yerin yok. Standartlarım var ve kadınların iyi/kötü reaksiyonları umrumda değil duygularıma moduma etki etmiyor. Evet kadınlarla pozitif eğlenceli özgüvenli şekilde tanışıyorum her yerde her zaman ama aklım kadınlarda değil. Aklım tamamen kendimde ve kendi mutluluğumda. Kendi hayatımı daha iyi daha mutlu daha renkli hale getirmeye çalışıyorum. Kadınlar belki bunun %5 kadarı geri kalan ise kendimle ilgili.

Eğer sonuç odaklı kadınların sizi onaylamasını,sevmesini yani iyi reaksiyonlarını arıyorsanız kendinize çok büyük bir kötülük ediyorsunuz demektir. Erkeklerin %98 kadarı güzel kadınları "Kendisinden üstün görür" bunu hayır öyle bişey yok dediklerinde değil  o kızla konuşurken ona davranışlarında "ben senden değersizim ben eziğim lütfen bana ilgi göster benim erkek egomu tatmin etmemi sağla" tarzı davranışlarında görürsünüz.

Kadınları etkilemeye ihtiyacınız yok öyle bişey eski pick up'ın saçmalığı ve çekicilik neden ne olduğu belirsiz bir saçmalık daha.

Çekiciliğe ihtiyacınız yok. Sen zaten değerli ve yeterlisin gerisi bonus. Kadınları etkilemek için kaslı olmana zengin vs olmana hiç ama hiç gerek yok. Sürekli kendini daha iyi reaksiyonlar için şekillendirme. Kendini daha iyi daha değerli başarılı bir insan olmak için şekillendir. Mesela ; daha iyi giyin, daha güzel parfümler kullan, yemek yapmanı geliştir, işini geliştir, hobilerine renk kat, cesaretini ve erdemlerini arttır, kendin için pahalı bir viski/şarap al vs. Bunları iyi reaksiyonlar için yapma kendin için yap. Başkaları iyi veya kötü demesinin bir değeri önemi amacı yok.

Kadınlarla her yerde tanışabilirsin. Oyunun sadece "tatlı bir Merhaba" olmalı. Gerisi bonus kadının kendisine kalmış. Numara alırsın bonus,buluşursun bonus vs. Sen zaten tamamlanmışsın.


KADINLARA İHTİYACIN YOK. ONLARI SADECE "İSTİYORSUN". BİYOLOJİK OLARAK SEKSE İHTİYACIN VAR AMA PSİKOLOJİK OLARAK YOK.  Kadınlara seks için biyolojin muhtaç diye sen muhtaç değilsin. Kadınlarda sekse muhtaçlar senin kadar. Ee o zaman muhtaç değersiz aptal bir erkek gibi davranmayı bırak. Kendini daha iyi hale daha mutlu hale getir. Bu hayat senin yolculuğun neden kendin için yorucu,stresli hale getiriyorsun?

OYUNU KENDİN İÇİN ZORLAŞTIRMA. Oyun zor biliyorum ama bu önemsiz. Çoğu erkek oyunu da kendileri için zor,stresli hale getiriyor. Kadınlardan "yüksek beklentileri" var. Kadınlara ihtiyaçları var bu beklentilerin onaylanması için. Özgürlükleri yok kadına muhtaç davranıyorlar psikolojik ve davranışsal olarak. Aslında kaybedicekleri bişey de yok sadece boş bir korku...

Oyunu eğlenceli bir macera haline getir. Senin misyonun kadına güzel zaman geçirmenin ne olduğunu göstermek. Gider merhaba dersin neşeli şekilde olur biter. Gerisi bonus senin ihtiyacın yok gerisine. Kadın kendisi kaybeder reddederse veya saçmalarsa. Kabul ederse onun sıkıcı boktan hayatına renk katmış olursun..

Kadınlar helesine güzel kadınlar sizden değerli önemli falan değil. Onlarda insan ve saçma sapan problemleri var. Güzelliklerine takıntılılar ve dışsal etkenlerin egolarını beslemelerine bayılıyorlar. Ufak bir sivilce bile morallerini bozuyor!!! Bir gece dışarı çıkamayınca depresyona giriyorlar...

Erkeğin görevi amacı asla kadınlar olmamalı. Kadınlar ilişki hayatınızın ufak bir parçası. Erkek egonuzu öldürmeden mutlu olamazsınız. Kadınlar size işkence eziyet gibi gelir.

Kadınlarla tanışırsınız bir sürü red olumsuz cevap alırsınız neyse numara aldıklarınızın bazıları flake çıkar bazıları buluşmaya gelmez. Buluşmaya gelenlerin bazılarıyla işler ilerlemez. Evinize gelen kız sizinle birlikte olmaz. Herşey iyi giderken kız sizle konuşmak istemediğini söyler, durduk yere bazen hiç bişey demeden engeller...
Bunlar oyunda başınıza milyonlarca kez gelicek ee öz saygın yoksa boku yedin depresyona girer durursun. O yüzden kadınlardan bişey beklemeyin. Pozitiflik mutluluk sizin özünüzden gelsin. Etrafınızdaki insanlar için kendi hayatlarını kolay hale getirin.

Bakın ben bir çıkarım olmamasına rağmen yazı yazıyorum sizler için çünkü etrafıma değer vermeyi seviyorum hem de bir karşılık istemeden. Bir erkeğin görevi bu işte değeri pozitifliği etrafına saçmak. İşte bu sizin karakterinizin tamamen özgür olduğunda olabilecek bişey...

Unutma değerlisin, tamamlanmışsın. Hiç bir insanın hiç bir kadının iyi tepkisi seni tamamlayamaz. İçinde ki ego boşluğunu siktir et. Hayat pek ciddiye alınmaya değmiyor o yüzden kendini geliştir eğlencene bak. Kendin için yaşamalısın.

BU SENİN YOLCULUĞUN TADINI ÇIKAR VE EĞLEN...
Tags:

Yorum Gönder

8Yorumlar

  1. Çok başarılı bir yazı daha elinize sağlık sıkı takipteyim

    YanıtlaSil
  2. Kendiniz zorlamak ve zorlarken de acı çekmek hakkında ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
  3. Maskülen giyim tarzının kış versiyonunu da mı yapsan romeyyo

    YanıtlaSil
  4. Bunu açılış yazısı yapsanız da gözden kaçmasa...

    YanıtlaSil
  5. Hocam sen adamsın, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Kızları değerli falan gördüğümüz yok arkadaşım. Zaten değerli olsalar boktan adamlarla çıkmazlar. Bizim derdimiz şu. O heriflerde olup da biz de olmayan. Yoksa bizim işimiz tek gecelik. Girip çıkacaz.

    YanıtlaSil
  7. Tam aradığım yazı be! Takipteyim hocam teşekkürler

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Tamam, anladım) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır.
Ok, Go it!